Vrăjitoare de floricele de porumb

Vrăjitoare de floricele de porumb
Popcorn Witch ar putea fi doar rețeta americană pe care o cauți. Această rețetă face 1 porție cu 21862 de calorii, 617 g de proteine și 235 g de grăsime fiecare. Pentru 54,84 USD per porție, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv scump pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați apă, sirop de porumb, firimituri de prăjituri cu sandvici cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70%. Rețete similare sunt floricele de porumb cu șampanie, caramel și bacon, trufe și parmezan, floricele de porumb: bile de floricele de arțar, nuci, și Ziua iubitorilor de floricele de porumb: floricele de arțar și slănină.

Instrucțiuni

1
Puneți floricelele de porumb într-o tavă mare și păstrați-le calde într-un cuptor la 200°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Lemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci FiecareLemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci Fiecare
1/4 Cană Batoane De Cartofi1/4 Cană Batoane De Cartofi
2
Într-o cratiță grea, combinați zaharurile,
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Glazura De Vanilie2 Linguri Glazura De Vanilie
3
apa si sirop de porumb. Gătiți și amestecați la foc mediu până când un termometru pentru bomboane arată 235 ° (etapa cu minge moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie De Plastic — Una De 15 X Es și Un Pătrat De 6 InciFolie De Plastic — Una De 15 X Es și Un Pătrat De 6 Inci
2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci
Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Unul De 15 X 12 Inci și Un Pătrat De 6 InciCelofan Violet Sau Folie De Plastic - Unul De 15 X 12 Inci și Un Pătrat De 6 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Scos din
5
se incalzeste si se adauga colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
6
Se toarnă peste floricele de porumb și se amestecă pentru a se acoperi uniform. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
7
FORMAREA PICIOARELOR: Cu mâinile scufundate în apă rece, modelați 2 căni de floricele de porumb într-o inimă de 6 inci, cu o grosime de aproximativ 1/2 inch, pe un strat acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
8
porumb în jurul marginilor rotunjite ale inimii (vezi fotografia 1 de mai jos din stânga).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
9
FORMARE CORP: Modelați ferm 5 căni de floricele de porumb într-un cilindru de 6 x 3 inci. Centru peste picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
10
Pentru brațe, acoperiți ferm jumătate din fiecare baton de covrig cu 1/2 cană de floricele de porumb. Introduceți capetele neacoperite ale bețișoarelor de covrig în corp (vezi fotografia 2 de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De CovrigBastoane De Covrig
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
11
Pentru rochie, centrați piesa de celofan de 15 x 12 inci peste corp. Adunați-vă în talie și legați-le cu bucata de 24 de inci de lemn dulce roșu (vezi fotografia 3 de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12
FORMARE CAP: Modelați ferm 2 căni de floricele de porumb într-o minge de 3-1/2 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
13
Mai adaugă câteva bucăți pentru a forma o bărbie ascuțită. Atașați capul introducând cu grijă frigăruia prin partea superioară a capului în corp și bază (vezi fotografia 4 sus dreapta). Dacă au mai rămas floricele de porumb, formați bile de 1-1/2 inch; acoperiți cu folie de plastic și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Extract Limpede De Vanilie Sau ApăExtract Limpede De Vanilie Sau Apă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
14
Pentru păr, tăiați lemnul dulce negru în fâșii de 1/8 inch până la 1/2 inch de un capăt. Se atașează la cap cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Mini Bezele50 De Mini Bezele
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
15
Cu un cuțit zimțat ascuțit, tăiați cu grijă cornetul de zahăr la 3 inci de capătul ascuțit. Acoperi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
16
Capătul ascuțit de 3 inci al conului cu pătratul de celofan. Legați bucata de 12 inci de lemn dulce roșu în jurul fundului conului pentru a se asigura; loc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
17
pălărie pe cap. Cu glazură, atașați M&M pentru ochi și bucata de porumb de bomboane rămasă pentru nas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De PorumbBomboane De Porumb
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
18
Întindeți glazura pe 1-1/2 inci dintr-unul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
19
capăt de tijă de covrig. Atașați bastoane de cartofi (vezi fotografia 5 de mai jos). Rezemați mătura de vrăjitoare, așa cum se arată în fotografia din stânga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
20
Presărați firimituri pe placa acoperită pentru murdărie. Aranjați bile de floricele rezervate în jurul vrăjitoarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Popcornul funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista