Vinetă Cu Lămâie Piperată

Vinetă Cu Lămâie Piperată
Nevoie de un fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Vinaigreta cu lămâie piperată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,1 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, boabe de piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Năut cu lămâie piperată, Gombă La Grătar Piperată Cu Sos De Scufundare Cu Lămâie-Busuioc, și Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 4 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie până când sunt amestecate. Cu blender sau procesor de funcționare, se adaugă ulei într-un flux lent, constant; proces până la omogenizare. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți peste alegerea dvs. de salată verde și legume, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3
Prep: 5 min.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista