Vin Roșu Fiert Piept De Vită W. Sos De Hrean (Sara Moulton
Roșu-vin fiert carne de vită Brisket W. sos de hrean (Sara Moulton ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 688 calorii, 52G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, suc de lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de vită fiert cu vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka, Piept De Vită Fiert Cu Vin Roșu, și Piept De Vită Fiert Cu Vin Roșu pentru rețete similare.
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Redbank Long Paddock Shiraz-Cabernet cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.