Verdeață Afumată

Verdeață Afumată
Smoky Collard Greens este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 182 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de apă, ulei de măsline, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 74 ar spune că a lovit locul. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Verdeață Afumată, Verdeață Afumată, și Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați ceapa, boiaua și cayenne și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați 1/2 cană de apă în oală și odată ce apa fierbe, adăugați verdeața (poate fi necesar să le împachetați). Condimentează generos cu sare și piper, acoperă cu un capac și gătește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VerziiVerzii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Scoateți capacul, aruncați bine verdeața cu clești și continuați să fierbeți la foc mic, până când verdeața este complet gătită și aproape tot lichidul s-a evaporat, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
7
Se transferă într-un castron de servire și se servește cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste
Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista