VELVEETA Southwestern pui Dip

VELVEETA Southwestern pui Dip
VELVEETA Sud-Vest Dip de pui ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 17 porții cu 15 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui la grătar, Velveeta diametru, roșii și ardei iute ro*tel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați VELVEETA Southwestern porumb Dip, Spaghete De Pui Velveeta, și VELVEETA Cheesy pui Rotini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Cuptor cu microunde la înălțime 6 până la 7 min. sau până când VELVEETA este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând la fiecare 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Se servește cu chipsuri de tortilla sau legume proaspete tăiate asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții17
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista