Varză de Bruxelles prăjită cu nuci pecan
Varza de Bruxelles prăjită cu nuci pecan este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, nuci pecan, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită Cu Slănină, Nuci Pecan Și Sirop De Arțar, Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu unt brun și nuci pecan prăjite, și Varză de Bruxelles prăjită cu slănină, nuci pecan și vinetă balsamică de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți varza de Bruxelles
Încălziți cuptorul la 400 F. Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați varza de Bruxelles, nuci pecan, ulei, usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Întoarceți varza de Bruxelles tăiată în jos.Gatiti varza de Bruxelles
Prăjiți până devin aurii și fragede, 20 până la 25 de minute.