Varza De Bruxelles Se Prăjește
Varza de Bruxelles Stir-Fry necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână oțet de vin de orez condimentat, apă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Varza de vită și Bruxelles se amestecă, Varza de vită și Bruxelles se prăjește, și Varza de vită și Bruxelles se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește la foc mediu-mare și se adaugă usturoiul și ceapa verde; amestecați și gătiți timp de un minut.
Adăugați varza de Bruxelles, întorcându-le cu partea tăiată în jos. Gatiti pana se rumeneste usor, aproximativ 3 minute.
Adăugați ardeiul gras roșu, ciupercile și porumbul și amestecați bine.
Adăugați apa și mirinul și acoperiți bine. Reduceți focul și gătiți până când varza de Bruxelles este fragedă, dar nu exagerată, aproximativ 5 minute. (
Adăugați puțină apă dacă este necesar.)
Scoateți capacul și adăugați sosul de soia și oțetul de vin de orez. Gatiti si amestecati aproximativ un minut.
Adăugați mai mult sos de soia sau oțet de vin de orez după gust și serviți fierbinte.