Vacanță De Afine Savura

Vacanță De Afine Savura
Savura de afine de vacanță ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 352 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți mere, nuci pecan, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 56%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aperitiv De Vacanță De Rodie, Aromă De Afine, și Aromă De Afine.

Instrucțiuni

1
Așezați portocalele în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până la tocat, 2 sau 3 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Scoateți și așezați portocalele tocate într-un castron mare. Tăiați merele în robotul de bucătărie pentru 2 sau 3 leguminoase și puneți-le în castron. Tăiați merisoarele în robotul de bucătărie pentru 2 sau 3 leguminoase și puneți-le în castron cu portocalele și merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
PortocaliuPortocaliu
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Se amestecă amestecul de gelatină, zahărul și nucile pecan tocate în fructele tocate și se amestecă bine. Se acoperă și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
FructeFructe
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSos
Revista