Vacanță Cookie Copac Centrală

Vacanță cookie copac centrală ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 709 calorii. Un amestec de extract de vanillan, batoane de copt unt aromă de scurtare a legumelor, pudră de bezea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pom De Crăciun Comestibile Centrală, Pâine De Copac De Vacanță, și Copac Brânză De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și sarea într-un castron mare. Bateți scurtarea, zahărul și vanilia într-un castron mare separat cu mixer electric la viteză medie până la amestecare. Bateți gălbenușurile de ou și sucul de portocale. Amestecați treptat amestecul de făină pentru a forma un aluat moale. Împărțiți aluatul în 4 bucăți egale, modelând fiecare într-un disc. Înfășurați în folie de plastic. Se răcește 4 ore sau peste noapte.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Intindeti aluatul, o bucată la un moment dat, la 1/4-inch grosime pe suprafata presarata cu faina.*** Păstrați aluatul rămas răcit până când este gata de utilizare.
Tăiați un total de 24 de fursecuri, folosind cele mai mari 2 Freze de fursecuri de 4 ori fiecare și cele 8 Freze de fursecuri rămase de 2 ori fiecare.
Coaceți pe foi de copt pregătite, 16 minute pentru fursecuri mici, 18 minute pentru fursecuri mari sau până când marginile încep să se rumenească și centrele sunt setate. (Grupați cookie-uri de dimensiuni similare pe aceeași foaie de copt pentru coacere uniformă.) Glisați cu grijă cookie-urile coapte pe hârtie pergament pe suprafața de lucru. Cookie-urile pot fi fragile în timp ce sunt calde. Se răcește complet.
Se amestecă zahărul pudră și pudra de bezea într-un castron mare până se combină.
Adăugați apă. Bateți cu mixerul electric la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide, aproximativ 5 până la 7 minute. Dacă este necesar, adăugați zahăr pudră sau apă suplimentară pentru a atinge consistența dorită de răspândire. (Păstrați glazura acoperită cu o cârpă umedă pentru a preveni întărirea.) Rezervați unul dintre cele mai mici cookie-uri de dimensiuni pentru o utilizare ulterioară.
Întindeți glazura peste fursecurile rămase, topping imediat cu stropi de decorator.
Așezați unul dintre cele mai mari cookie-uri de dimensiuni pe platou decorativ pentru a începe asamblarea. Lingurați aproximativ 1 lingură rămasă glazură pe centrul cookie-ului. Repetați pentru a stiva 22 de cookie-uri suplimentare deasupra, prin scăderea dimensiunii, rotind ușor fiecare cookie pentru a clătina punctele de stele. Pentru a finaliza decorarea, țineți cookie-ul mic rezervat de marginile sale și acoperiți ambele părți cu glazură. Decorați după dorință. Stai în poziție verticală pe partea de sus a copac, asigurarea cu un mic dab de glazură.
Lăsați să stea până când glazura este fermă.