Creveți La Grătar În Stil New Orleans

Creveți La Grătar În Stil New Orleans
Creveți la grătar în stil New Orleans este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 399 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, acompaniamente: o baghetă și pene de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți BBQ în stil New Orleans, Creveți BBQ în stil New Orleans, și Creveți În Stil New Orleans pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cojile de creveți cu foarfeca în mijlocul spatelui, lăsând coada și primul segment de coajă intacte. Faceți o incizie de-a lungul lungimii spatelui, unde cojile sunt tăiate și devein, lăsând cojile la locul lor. (Cojile vor împiedica creveții să devină duri la exterior atunci când sunt la grătar.) Aruncați creveții cu ulei, usturoi și 1/2 linguriță sare și marinați la temperatura camerei răcoroase 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
În timp ce marinați creveții, pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Încălziți untul, pudra de chili, piperul, sosul Worcestershire și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, amestecând, până când untul se topește, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Praf De ChiliPraf De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Filetați 4 sau 5 creveți pe fiecare frigăruie și grătar, acoperiți numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând o dată, până când sunt gătite, 3 până la 4 minute în total. Împingeți creveții de pe frigarui într-un castron, apoi turnați amestecul de unt peste ei și aruncați pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
1
* Creveții pot fi prăjiți pe o tigaie de pui la 6 inci de căldură, răsturnându-se o dată, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista