Usturoi Prăjit Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu piure de usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 572 calorii, 6g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 5109 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Usturoi Prăjit Piure De Cartofi, Usturoi Prăjit Piure De Cartofi, și Usturoi Prăjit Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Tăiați chiar partea superioară a capului de usturoi.
Stropiți capul cu ulei de măsline și înfășurați în folie.
Așezați pe o tavă de foi și coaceți până se înmoaie și parfumat, aproximativ 35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Scoateți cuișoarele și amestecați cu o lingură de lemn.
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă rece.
Se adaugă sare și se aduce la fierbere. Gatiti pana cand furculita se inmoaie si se scurge. Mash cartofii până se omogenizează.
Între timp încălziți untul și smântâna până se topește untul.
Adăugați usturoiul prăjit și cartofii și amestecați împreună.
Gustați și condimentați cu sare și piper.