Unt De Arahide Glazura

Unt De Arahide Glazura
Unt de arahide glazura este un fără gluten și vegetarian condiment. O porție conține 1491 calorii, 22g de proteine, și 84G de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 3523 de fani. Mergeți la magazin și ridicați untul, zahărul cofetarilor, untul de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare includ Betty Crocker Reese ' s unt de arahide cu unt de arahide și prăjituri de gustare cu ciocolată cu glazură de unt de arahide, Lofthouse-stil moale unt de arahide Chip Zahăr Cookie-uri cu unt de arahide glazura, și Tort cu microunde cu unt de arahide cu o singură porție cu glazură de unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți untul și untul de arahide până când sunt ușoare și pufoase. Bateți încet în 1/2 din zahărul cofetarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă în 1/4 cană de cremă. Bateți în zahărul rămas al cofetarilor. Dacă este necesar, adăugați puțin mai multă smântână sau lapte până când glazura atinge o consistență bună de răspândire. Face suficient pentru a îngheț unul 2 strat 9 inch tort sau un tort 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
CremăCremă
LapteLapte

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista