Unt De Arahide, Gem Și Pizza Pentru Micul Dejun Cu Banane

Unt De Arahide, Gem Și Pizza Pentru Micul Dejun Cu Banane
Pizza cu unt de arahide, gem și banane pentru micul dejun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 790 calorii. 193 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de gem, unt de echilibru al pământului, sucanat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pizza Pentru Micul Dejun Cu Banane Cu Unt De Arahide (Vegan + Fără Gluten), unt de arahide și banane mic dejun fulgi de ovăz, și Crep De Mic Dejun Cu Unt De Arahide Și Banane pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista