Umplutura de ciabatta cu castane, ciuperci si panceta

Umplutura de ciabatta cu castane, ciuperci si panceta
Rețeta Ciabatta Umplutură cu Castane, Ciuperci și Pancetta îți poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 2,25 USD per porție. Această garnitură are 346 de calorii, 11 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a fost perfect. Această rețetă de la Foodnetwork necesită castane prăjite, unt, morcovi și ceapă. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Umplutura de ciabatta cu castane, ciuperci și pancetta, umplutura de ciabatta cu castane și pancetta și umplutura de ciabatta cu castane și stafide sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de sticlă de 15 pe 10 pe 2 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
4
Adăugați pancetta și căleți până devine crocantă și aurie, aproximativ 10 minute. Folosind o lingura cu fanta, transfera pancetta pe o farfurie tapetata cu un prosop de hartie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate
DuzinăDuzină
5
Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
6
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, rozmarinul și ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
Colorant Alimentar Portocaliu și VerdeColorant Alimentar Portocaliu și Verde
Pătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru SosPătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru Sos
Creveți, Fierți și TocațiCreveți, Fierți și Tocați
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
7
Se caleste pana ce ceapa este foarte frageda, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
8
Intr-un castron mare adaugam legumele sotate, castanele, parmezanul si painea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Cărămidă Sau Provolone, Tăiată JulianăBrânză De Cărămidă Sau Provolone, Tăiată Juliană
CastaneCastane
Brânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu IerburiBrânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu Ierburi
Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
9
Adăugați suficient bulion în amestecul de umplutură pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
10
Adăugați pancetta fiartă și ouăle. Condimentam umplutura, dupa gust, cu sare si piper si adaugam patrunjelul. Se amestecă pentru a combina complet toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
UmpluturăUmplutură
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
11
Transferați umplutura în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
12
Coaceți până când umplutura este încălzită și blatul este maro auriu, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
13
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista