Ultimate Chocolate-Cappuccino Cookie Cupe

Ultimate Chocolate-Cappuccino Cookie Cupe
Această rețetă servește 36 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână fasole espresso acoperită cu ciocolată, apă, amestec de prăjituri cu ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ultimate" Surpriza "Oreo N' Ciocolata Chip Cookie Fudge Brownie Cupe, Triplu Strat Unt De Arahide + Ciocolata Chip Cookie + Cookie Aluat Cupe, și Cookie-Ul Nostru Final Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°. aliniați 36 de căni de brioșă miniaturale cu căni de copt din hârtie sau pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mare, dizolvați amestecul de cafea în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cafea InstantCafea Instant
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați amestecul de biscuiți, uleiul și oul; se amestecă până se formează aluatul moale. Formați aluatul în bile de 36 (1 inch); așezați în cupe de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
AluatAluat
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când este setat. Faceți imediat indentare în centrul fiecărui cookie cu capătul lingurii de lemn pentru a forma o ceașcă. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuptorCuptor
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Într-un castron mic, amestecați glazura și lichiorul până se omogenizează bine. Amestecați ușor toppingul biciuit. Puneți amestecul de glazură în punga de decorare cu vârf de stea. Introduceți glazura în fiecare ceașcă de prăjituri. Completați fiecare cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
GlazuraGlazura
LichiorLichior
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista