Gingerbread Yule Log ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 239 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Yule Log, Yule Log, și Yule Log.
Instrucțiuni
1
Așezați albușurile într-un castron; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de euro. Linia de jos a unui 15x10x1-in uns. tava de copt cu pergament sau hârtie cerată. Într-un castron mic, bateți făina, condimentele, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Albușuri De Ou
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Bateți melasa și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Melasă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Cu bătăile curate, bateți albușurile pe mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând la mare după fiecare adăugare până când zahărul este dizolvat. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi lucioase. Îndoiți în amestecul de gălbenuș de ou. Îndoiți amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
4
Transferați în tigaia pregătită, răspândind uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 9-12 minute sau până când partea superioară revine când este ușor atinsă. Se răcește 5 minute. Inversați pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetărie. Îndepărtați ușor hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Cuptor
6
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
7
Într-un castron mare răcit, combinați primele cinci ingrediente de umplutură; bateți până se formează vârfuri moi. Desfaceți tortul; întindeți jumătate din umplutură peste tort până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Rulați din nou, fără prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
9
Așezați pe un platou, cu cusătura în jos.
10
Întindeți umplutura rămasă peste tort. Dacă doriți, presărați cu scorțișoară. Se da la frigider pana se serveste.
Yule Log funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "