Turtă dulce cu compot

Turtă dulce cu compot
Turtă dulce cu compot ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 354 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de topping bătut, nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Turtă Dulce Cu Compot De Fructe, Luxe Turtă Dulce Casa Decorare Partid & Turtă Dulce Trufe Martini, și Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește complet pe un suport de sârmă; tăiat în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță mică, combinați ananasul, merisoarele, zahărul brun, scorțișoara și nucșoara. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când afinele apar, amestecând frecvent. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se servește cu turtă dulce.
4
Se ornează cu topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista