Trufe De Șampanie

Trufe De Șampanie
Nevoie de un băutură fără gluten? Trufele de șampanie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 120 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată cu lapte, marc de champagne, șampanie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Trufe De Șampanie, Trufe vegane cu șampanie, și Pui cu trufe și sos de șampanie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o ladă, umpleți 2 forme de plută cu ciocolată. Când sunt pline, goliți excesul înapoi în vasul de ciocolată. Interiorul matrițelor trebuie acoperit uniform cu ciocolată. Ștergeți buza matrițelor curate și așezați-le cu susul în jos pe un suport de sârmă peste o foaie de copt pentru a se scurge. Odată ce ciocolata începe să se întărească, aproximativ 5 minute, folosiți un răzuitor larg de patiserie pentru a curăța marginile fiecărei cavități curate. Acest lucru este important deoarece atunci când ciocolata se fixează, se micșorează sau se retrage din părțile laterale ale matriței. O margine curată îl va împiedica să se lipească și să se crape pe măsură ce se micșorează. Puteți așeza mucegaiul la frigider pentru câteva minute pentru a ajuta ciocolata să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
PolonicPolonic
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Puneți șampania și smântâna într-o cratiță mică și încălziți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se toarnă amestecul de șampanie fierbinte peste ciocolata tocată și siropul de porumb și se amestecă până se omogenizează cu un blender de mână cu imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
șampanieșampanie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4
Adăugați marc du champagne și untul și amestecați până se omogenizează cu un blender manual de imersie. Lăsați amestecul să se răcească până când are o consistență groasă (suficient de groasă pentru a țeava).
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
5
Așezați amestecul într-o pungă de conducte și introduceți-l în formele umplute cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6
Să set peste noapte. Închideți partea de jos a unei forme prin aplicarea ciocolatei cu o spatulă offset. Racla curat apoi apăsați cele două forme împreună uniform. Se lasă să se stabilească. Când ciocolata s-a setat, scoateți toate "dopurile" din matrițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1
Ciocolata este temperată astfel încât, după ce a fost topită, își păstrează luciul și se întărește din nou fără a deveni alb și alb (asta se întâmplă atunci când moleculele de grăsime se separă și se formează deasupra ciocolatei). Există o varietate de moduri de a tempera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2
Una dintre cele mai ușoare modalități de a tempera ciocolata este să o tocați în bucăți mici și apoi să o așezați în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde la un moment dat la putere mare până când cea mai mare parte a ciocolatei este topită. Fiți foarte atenți să nu-l supraîncălziți. (Temperatura ciocolatei negre ar trebui să fie între 88 și 90 de grade F, ușor mai caldă decât buza de jos. Își va păstra forma chiar și atunci când se topește în cea mai mare parte. Ciocolata albă și laptele se topesc la o temperatură de aproximativ 2 grade F Mai puțin din cauza cantității de lactoză pe care o conțin.) Orice bulgări rămase se vor topi în căldura reziduală a ciocolatei. Folosiți un blender de imersie sau bateți pentru a rupe bucățile. De obicei, ciocolata începe să se fixeze sau să cristalizeze de-a lungul părții laterale a bolului. Pe măsură ce se stabilește, amestecați acele cristale în ciocolata topită pentru a o tempera. Un bol de sticlă păstrează bine căldura și menține ciocolata temperată mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
LactozăLactoză
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
O altă modalitate de a tempera ciocolata se numește însămânțare. În această metodă, adăugați bucăți mici de ciocolată nemăcinată la ciocolata topită. Cantitatea de ciocolată nemăcinată care trebuie adăugată depinde de temperatura ciocolatei topite, dar este de obicei 1/4 din cantitatea totală. Este mai ușor să folosiți un blender de imersie pentru acest lucru sau o măturică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Modul clasic de a tempera ciocolata se numește tabliering. Două treimi din ciocolata topită este turnată pe o marmură sau pe o altă suprafață de lucru rece. Ciocolata este întinsă și prelucrată cu o spatulă până când temperatura sa este de aproximativ 81 de grade F. În acest stadiu, este groasă și începe să se stabilească. Această ciocolată temperată este apoi adăugată la ciocolata rămasă non-temperată și amestecată bine până când masa are o temperatură complet uniformă. Dacă temperatura este încă prea mare, o parte din ciocolată este prelucrată mai departe pe suprafața rece până când se atinge temperatura corectă. Aceasta este o mulțime de muncă, necesită o mulțime de cameră, și face o mare mizerie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
O metodă simplă de verificare a temperare, este de a aplica o cantitate mică de ciocolată pe o bucată de hârtie sau la punctul de un cuțit. Dacă ciocolata a fost temperată corect, se va întări uniform și va arăta un luciu bun în câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista