Tort Vulcan de ciocolată

Tort Vulcan de ciocolată
Tortul cu vulcan de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 28 g de grăsimi și un total de 495 de calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,26 USD per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, bomboane cu nucă de cocos, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 35%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort vulcan cu ciocolată și unt de arahide, Cocktail cu ciocolată Vulcano Lava Cake și Tort Vulcano.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă de 13 pe 9 pe 2 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Bomboane Cu Nucă De Cocos, Mărunțite, Cum Ar Fi Almond Joy10 Bomboane Cu Nucă De Cocos, Mărunțite, Cum Ar Fi Almond Joy
Bomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond JoyBomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond Joy
2
Se amestecă nuca de cocos și nucile și se întinde uniform în tigaie. Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Se amestecă batoanele de bomboane tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
1/4 Cană Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)1/4 Cană Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
(mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)(mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Turnați aluatul peste nucă de cocos și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
4
Combinați crema de brânză, untul și zahărul. Pune la întâmplare linguri din acest amestec peste aluat; nu le raspandi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Coaceți până când părțile laterale ale tortului se desprind de tavă, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Turnați glazura caldă de ciocolată pecan peste tort. Tăiați și bucurați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
7
Într-o cratiță la foc mediu-înalt, combinați untul, laptele, pudra de cacao și extractul de vanilie. Odată ce untul s-a topit, se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Se adauga zaharul si se amesteca pana se omogenizeaza. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista