Înghețată De Piersici

Înghețată De Piersici
Inghetata de piersici ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, lapte, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Cum se face înghețată fără gheață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele și jumătate și jumătate într-o cratiță medie și grea și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură.
3
Combinați zahărul, sarea și gălbenușurile de ou într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până când este gros și palid. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte la amestecul de gălbenuș, amestecând bine cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu-mic timp de 2 minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
4
Așezați tigaia într-un castron mare umplut cu gheață. Se răcește complet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Se toarnă amestecul în cutia de Congelator a unui congelator de înghețată și se adaugă piersici. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețată într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
CremăCremă
GheațăGheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista