Tort Tres Leches

Tort Tres Leches
Tortul Tres Leches ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 16 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 301 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), și Tort Tres leches pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie de 13 x 9 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Așezați gălbenușurile de ou, 2/3 cană de zahăr și 2 lingurițe de vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până când amestecul este gros și palid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, praful de copt și 1/4 linguriță de sare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați amestecul de făină și 1/2 cană de lapte fără grăsimi alternativ la amestecul de gălbenuș de ou, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Bateți 6 albușuri de ou într-un castron mare cu un mixer la viteză mare până se spumează folosind bătăi curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Adăugați 3 linguri de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari (aproximativ 2 minute). Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în amestecul de făină. Puneți aluatul în tava de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă. Întoarceți tortul pe un platou cu părțile laterale. Pierce întregul top de tort cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Pentru a pregăti sosul, combinați laptele condensat, laptele evaporat, 1/2 cană lapte fără grăsimi și rom; se amestecă cu un tel. Turnați încet amestecul de lapte uniform peste tort. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
LapteLapte
SosSos
FolieFolie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
11
Pentru a pregăti bezea, bateți 4 albușuri de ou, cremă de tartru și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare cu un mixer la viteză mare până se spumează folosind bătăi curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
12
Combinați 1 cană de zahăr și 1/2 cană de apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide (aproximativ 3 minute). Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
14
Întindeți bezea uniform deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Garnisiți cu nucșoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista