Tort Jamaica

Tort Jamaica
Jamaica tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 331 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 15 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Rețete similare sunt Agua De Jamaica, Jamaica Margaritas, și Agua De Jamaica (ceai de Hibiscus).

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună zahăr, ulei vegetal, nuci pecan, făină și banane într-o tigaie de 13 x 9 inch. Se amestecă ouăle, ananasul (cu suc), vanilia, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AnanasAnanas
BananeBanane
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă bine. Nu zdrobiți bananele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
3
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 60 de minute sau până când se fac testele de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Chateau Bianca Gewurztraminer. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Bianca Gewurztraminer
Chateau Bianca Gewurztraminer
Sălbatic aromat, cu note de litchi, condimente exotice și o notă de petale de trandafir. Note moi, dar picante pe gust, cu o notă de aciditate clară la final. Mare cu Ziua Recunostintei affair!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Revista