Tort galben de ziua de naștere cu glazură pufoasă de Ganache de ciocolată

Tort galben de ziua de naștere cu glazură pufoasă de Ganache de ciocolată
Tort galben de ziua de naștere cu glazură pufoasă de Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1031 calorii, 13g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Ziua de naștere va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort galben de ziua de naștere cu glazură pufoasă de Ganache de ciocolată, Tort galben de ziua de naștere cu glazură pufoasă de Ganache de ciocolată, și Tort galben cu glazură de ciocolată : Ultimate Birthday Classic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi rotunde de 8 inci. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosind un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete (sau un mixer portabil), cremă împreună untul și zahărul granulat la viteză medie timp de 3 până la 4 minute sau până când sunt ușoare și pufoase. (Acest pas va dura între 8 și 10 minute dacă utilizați un mixer portabil.) Opriți mixerul de câteva ori și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului și paleta pentru a elibera orice unt sau zahăr agățat.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
3
Într-un castron mic, amestecați ouăle, gălbenușurile și vanilia doar până se combină. La viteză mică, turnați încet amestecul de ouă în amestecul de unt și amestecați doar până se încorporează. Răzuiți vasul și vâsliți din nou, apoi bateți cu viteză medie timp de 20 până la 30 de secunde sau până când amestecul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. La cea mai mică viteză, adăugați aproximativ o treime din amestecul de făină în amestecul de ou-unt și amestecați doar până când abia se combină. Turnați imediat aproximativ jumătate din zară și continuați să amestecați la cea mai mică viteză până când Zara este aproape complet încorporată. Opriți mixerul și răzuiți bine părțile laterale și fundul vasului. Din nou, la cea mai mică viteză, adăugați aproximativ jumătate din amestecul de făină rămas și amestecați până când abia se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați restul de zară și amestecați doar până se combină. Aveți grijă să nu amestecați prea mult. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
6
În acest moment, cel mai bine este să terminați amestecarea cu mâna.
7
Scoateți vasul din suportul mixerului și, folosind spatula de cauciuc, pliați amestecul de făină rămas până când aluatul este omogen. Pe măsură ce pliați, asigurați-vă că încorporați orice aluat care se agață de părțile laterale și de fundul vasului. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite pentru tort. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute sau până când blaturile se rumenesc și prăjiturile răsar înapoi când sunt presate la mijloc cu vârful degetului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească complet în tigăile de pe rafturile de sârmă. (Prăjiturile răcite pot fi învelite strâns în folie de plastic și păstrate la congelator până la 1 săptămână. Dezghețați la temperatura camerei, încă înfășurat strâns în folie de plastic.) 
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
În timp ce straturile de tort se răcesc, faceți glazura. Pentru a face ganache, puneți ciocolata într-un castron mediu rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, opărește crema la foc mediu-mare (încep să se formeze bule în jurul marginii tigaiei, dar crema nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
11
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea aproximativ 1 minut, apoi se amestecă încet ciocolata și smântâna împreună până când ciocolata se topește complet și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 până la 2 ore sau până se răcește complet. (Sau, refrigerați ganache - ul până se răcește, aproximativ 30 de minute, șoptind la fiecare 10 minute.) 
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Montați mixerul standului cu accesoriul cu palete (sau folosiți un mixer portabil) și bateți untul la viteză medie-mică timp de 10 până la 15 secunde sau până când este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
14
Adăugați zahărul, sarea și vanilia cofetarilor și continuați să bateți la viteză medie-mică timp de aproximativ 2 minute sau până când amestecul este pufos și neted. Opriți mixerul de câteva ori și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui vasul și paleta pentru a elibera orice unt sau zahăr agățat. La viteză medie, adăugați ganache răcit și bateți timp de aproximativ 2 minute sau până când se combină complet. Opriți-vă pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului. Rotiți viteza mixerului la mediu-mare și bateți timp de aproximativ 1 minut sau până când glazura se luminează la culoare și se îngroașă. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni. (Folosiți glazura în ziua în care o faceți sau acoperiți și păstrați la frigider până la 1 zi, apoi aduceți la temperatura camerei și vâsliți din nou câteva minute până se omogenizează înainte de utilizare.) 
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
15
Scoateți prăjiturile răcite din tigăile lor. (Asigurați-vă că sunt complet cool. Dacă sunt chiar și cel mai mic pic cald, glazura se va topi și veți avea o mizerie.) Folosind un cuțit lung, zimțat, tăiați partea superioară a fiecărui tort pentru a-l nivela (straturile vor fi rotunjite puțin în cuptor; resturile tăiate fac ronțăituri grozave).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuptorCuptor
16
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de tort sau pe un piedestal de tort (dacă aveți un suport rotativ pentru tort, folosiți-l). Lingurați aproximativ 1 cană de glazură deasupra și folosiți o spatulă offset pentru a o întinde uniform pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
17
Așezați cu grijă al doilea strat de tort, cu partea superioară în jos (astfel încât marginile uniforme și ascuțite vor fi pe partea superioară a tortului finit), deasupra. Lingurați aproximativ 1 cană de glazură deasupra și întindeți-o deasupra și în jos pe părțile laterale ale tortului, netezind glazura cât puteți și acoperind întregul tort cu un strat subțire. Acesta este stratul de firimituri, care va împiedica orice firimituri libere să migreze pe suprafața tortului finit. Puneți o ceașcă plină de glazură deasupra tortului și întindeți-o uniform pe părțile superioare și în jos. Acesta este stratul de finisare al glazurii. Dacă doriți, puneți orice glazură rămasă într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic rotund sau stea și introduceți o linie decorativă de-a lungul marginii superioare și/sau inferioare a tortului. Tortul poate fi păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista