Tort De Trufe Cu Ciocolată Și Zmeură
Tortul cu trufe de ciocolată-zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 468 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare sunt Tort Cu Trufe De Zmeură, Zmeură Trufe Tort Pops, și Tort De Trufe Cu Zmeură De Mure.
Instrucțiuni
Puree zmeură într-un procesor de alimente. Apăsați amestecul de zmeură printr-o sită cu plasă de sârmă, folosind spatele unei linguri pentru a stoarce sucul. Aruncați semințele. Aduceți sucul la fierbere la foc mare; gătiți la foc mediu, amestecând des, până când amestecul este redus la 1/2 cană.
Se ia de pe foc și se răcește complet.
Unt un 8 " rotund cakepan, și linia de jos cu hârtie de ceară.
Gatiti apa si zaharul intr-o cratita la foc mediu pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional.
Adăugați untul și gătiți, amestecând ocazional, până se topește untul.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată; se amestecă până se omogenizează. Mișto.
Bateți împreună reducerea zmeurii, ouăle, făina și extractul de migdale într-un castron mare.
Adăugați amestecul de ciocolată și bateți la viteză medie cu un mixer electric până se amestecă.
Se toarnă în tort pregătitpan.
Așezați cakepan într-o tigaie mai mare; adăugați apă fierbinte în tigaia mare la o adâncime de 1".
Coaceți la 325 timp de 42 până la 45 de minute.
Scoateți din Baia de apă. Răciți tortul complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Rulați un cuțit subțire în jurul tigaie pentru a slăbi tortul. Inversați tortul pe un platou; îndepărtați hârtia de ceară și inversați pe un alt platou.
Tăiați tortul în pene și serviți cu frișcă îndulcită și fructe de pădure proaspete, dacă doriți.
Planul Make-Ahead: dacă se dorește, tortul poate fi făcut cu o zi înainte. Acoperiți și răciți la frigider; lăsați să stea la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră înainte de servire.