Noduri De Cină Tandre

Noduri De Cină Tandre
Tender noduri cina este un hor d ' oeuvre care servește 32. O porție conține 67 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de drojdie activă, ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cină Fragedă De Pui, Cină fragedă de pui fără Gluten cu cartofi spiralizați, și Tilapia la grătar cu marinată de coriandru: Cină fragedă, suculentă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați laptele, oul, zahărul, scurtarea, sarea și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
3
Porniți o suprafață făinoasă; frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; formați în 32 de bucăți. Pentru a forma noduri, rotiți fiecare bucată într-un 10-in. frânghie; cravată fiecare într-un nod și tuck se termină sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
6
Locul 2 în. separat pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți la 400 de euro timp de 13-16 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista