Tort De Sărbătoare Cu Cremă Irlandeză

Tort De Sărbătoare Cu Cremă Irlandeză
Rețeta tort de sărbătoare cu cremă irlandeză ar putea satisface pofta ta Europeană în jur 3 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1156 calorii, 13g de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, vanilie, budincă instantanee de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată De Sărbătoare De Vară, Tort galben de ziua de naștere (sau altă sărbătoare) cu glazură de brânză cremă de ciocolată, și Tort Cu Cremă Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați Tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză medie 5 minute, răzuind bolul ocazional, până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigăi.
4
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Într-un castron mare, bateți untul și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. Reduceți viteza la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Adăugați zahăr pudră, câte 1 cană, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
7
Adăugați 1/4 cană de lichior și 1 linguriță de vanilie; bateți până când glazura este netedă și răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
LichiorLichior
VanilieVanilie
8
Așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire; se întinde cu o treime din glazură. Sus cu al doilea strat. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. La frigider 30 de minute. Tort de îngheț cu glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
9
Puneți ciocolata tocată într-un castron mic. Într-o cratiță mică, încălziți frișca la foc mediu până când se formează bule în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
10
Se toarnă smântână caldă peste ciocolată; lasa sa stea 1 minut. Se amestecă cu măturică până când ciocolata este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Adăugați sirop de porumb și 2 lingurițe de vanilie. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
12
Lăsați să stea 10 minute sau până se îngroașă.
13
Se toarnă glazura deasupra tortului, lăsând puțină glazură să picure în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Presărați migdale în jurul marginii tortului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista