Tort de marmură II
Tort de marmură ii necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 628 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cupcakes din marmură cu glazură de brânză cremă de marmură, Tort De Marmură, și Tort De Marmură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți amestecul de făină alternativ cu Zara, amestecând doar până se încorporează.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie pregătită. Amestecați sosul de ciocolată cu aluatul rămas.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste celălalt aluat și se pliază ușor cu spatula pentru un efect de marmură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.