Cupe De Cuscus Cu Citrice
Citrus Couscous Cups este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de portocale mandarine în sirop, chimen măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 182 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cuscus De Citrice, Cupe De Ardei Cuscus, și Cupe De Salată De Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Nota bucătarului: pentru a prăji migdalele, aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 6 până la 8 minute până când este ușor prăjit. Se răcește complet înainte de utilizare.
Echipament Special: tigaie mini-brioșă antiaderentă cu 24 de numere; tăietor rotund de prăjituri de 2 1/2 inch
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o mini-brioșă antiaderentă cu 24 de numere cu spray de gătit cu ulei vegetal. Desfaceți crustele de plăcintă pe o suprafață de lucru ușor făinată. Folosind un tăietor rotund de 2 1/2 inch, tăiați 12 cercuri de aluat din fiecare crustă. Apăsați aluatul în cupele de briose pregătite.
Coaceți până la auriu deschis, 10 minute. Se răcește complet înainte de umplere, 15 minute.
Pentru salată: aduceți bulionul, coaja de portocală, sucul de portocale și chimenul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se amestecă cuscusul și se scoate tigaia de pe foc. Acoperiți tigaia până când lichidul a fost absorbit și cuscusul este fraged, 5 până la 6 minute. Pufați cuscusul și rupeți orice bulgări, folosind o furculiță. Aruncați împreună cuscusul, portocalele mandarine, migdalele și pătrunjelul într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Bateți împreună uleiul, sucul de portocale, oțetul, sarea și piperul într-un castron mic până se omogenizează.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă până se acoperă. Puneți amestecul în cupele de patiserie răcite și serviți.