Cupe De Cuscus Cu Citrice

Cupe De Cuscus Cu Citrice
Citrus Couscous Cups este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de portocale mandarine în sirop, chimen măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 182 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cuscus De Citrice, Cupe De Ardei Cuscus, și Cupe De Salată De Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Nota bucătarului: pentru a prăji migdalele, aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 6 până la 8 minute până când este ușor prăjit. Se răcește complet înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Echipament Special: tigaie mini-brioșă antiaderentă cu 24 de numere; tăietor rotund de prăjituri de 2 1/2 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o mini-brioșă antiaderentă cu 24 de numere cu spray de gătit cu ulei vegetal. Desfaceți crustele de plăcintă pe o suprafață de lucru ușor făinată. Folosind un tăietor rotund de 2 1/2 inch, tăiați 12 cercuri de aluat din fiecare crustă. Apăsați aluatul în cupele de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coaceți până la auriu deschis, 10 minute. Se răcește complet înainte de umplere, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru salată: aduceți bulionul, coaja de portocală, sucul de portocale și chimenul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se amestecă cuscusul și se scoate tigaia de pe foc. Acoperiți tigaia până când lichidul a fost absorbit și cuscusul este fraged, 5 până la 6 minute. Pufați cuscusul și rupeți orice bulgări, folosind o furculiță. Aruncați împreună cuscusul, portocalele mandarine, migdalele și pătrunjelul într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
(23)(23)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Bateți împreună uleiul, sucul de portocale, oțetul, sarea și piperul într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă până se acoperă. Puneți amestecul în cupele de patiserie răcite și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista