Prăjituri Cu Cuscus
Couscous Cakes este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 112 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt crăpat, ouă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri Cu Cuscus, Cupe de salată de ton și portocale cu prăjituri de cuscus, și Fetan și prăjituri de cuscus cu ceapă verde peste salată de roșii-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță medie, sareți 1 1/4 căni de apă și aduceți la fierbere.
Bateți în cuscus. Opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Transferați cuscusul gătit într-un castron și amestecați nucile, pătrunjelul și oul. Se condimentează cu sare și piper. Cu mâinile umede, formați cuscusul în 4 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1 inch (aproximativ aceeași grosime a primei articulații a degetului mare).
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Așezați cu grijă prăjiturile cu cuscus în tigaie și gătiți până devin aurii, întorcându-se o dată, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se ia de pe foc și se servește.
BYOC: lucrul care îmi place la prepararea prăjiturilor este că pot arunca cu adevărat orice acolo. Lipirea cu tema Orientul Mijlociu, datele ar adăuga o textură frumos la acestea. În plus, puteți rupe resturile într-o tigaie pentru o alternativă la orezul prăjit. Puteți arunca orice plantă aici-busuioc, cimbru sau oregano.