Texas Sheet Cake este un vegetarian desert. O porție conține 449 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1654 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, minus o lingură de zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort De Foi Din Texas, și Tort De Foi Din Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Ungeți o tigaie cu role de jeleu de 15 cm. 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Se amestecă făina, zahărul, sarea și scorțișoara (dacă se folosește) într-un bol mare de amestecare și se lasă deoparte.Topiți untul într-o cratiță de dimensiuni medii. Se amestecă pudra de cacao și apa și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de cacao fierbinte în castron cu amestecul de făină și se amestecă cu o lingură până blended.In un al doilea castron, amestecați împreună ouăle, vanilia, Zara și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de cacao și amestecați până se omogenizează – nu exagerați. Faceți tot posibilul pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Ouă
5
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. De îndată ce scoateți tortul din cuptor, începeți glazura. Pentru a obține un avans, poate doriți să Cerneți zahărul în timp ce tortul se coace.Glazură: Cerneti zaharul cofetarilor intr-un bol si dati deoparte. Puteți sări peste pasul de cernere dacă trebuie, dar cernerea îl ajută să se amestece mai ușor, iar glazura va fi mai fină.Topiți untul într-o cratiță setată la foc mediu. Când untul este aproape topit, adăugați cele 4 linguri de cacao și 7 linguri de lapte și aduceți doar la fierbere. De îndată ce amestecul ajunge la fierbere bună, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Glazură
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Scobitori
Cuptor
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Se toarnă amestecul fierbinte de cacao fierbinte în vasul cu zahăr de cofetărie cernut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați vanilia și amestecați cu o lingură de lemn până se omogenizează. Lucrați rapid, astfel încât glazura să nu înceapă să se stabilească în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bol
8
Se toarnă peste tort și se lasă să stea până se întărește