Tort De Foi Din Texas

Tort De Foi Din Texas
Texas Sheet Cake este un vegetarian desert. O porție conține 449 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1654 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, minus o lingură de zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort De Foi Din Texas, și Tort De Foi Din Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Ungeți o tigaie cu role de jeleu de 15 cm. 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă făina, zahărul, sarea și scorțișoara (dacă se folosește) într-un bol mare de amestecare și se lasă deoparte.Topiți untul într-o cratiță de dimensiuni medii. Se amestecă pudra de cacao și apa și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de cacao fierbinte în castron cu amestecul de făină și se amestecă cu o lingură până blended.In un al doilea castron, amestecați împreună ouăle, vanilia, Zara și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de cacao și amestecați până se omogenizează – nu exagerați. Faceți tot posibilul pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
OuăOuă
5
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. De îndată ce scoateți tortul din cuptor, începeți glazura. Pentru a obține un avans, poate doriți să Cerneți zahărul în timp ce tortul se coace.Glazură: Cerneti zaharul cofetarilor intr-un bol si dati deoparte. Puteți sări peste pasul de cernere dacă trebuie, dar cernerea îl ajută să se amestece mai ușor, iar glazura va fi mai fină.Topiți untul într-o cratiță setată la foc mediu. Când untul este aproape topit, adăugați cele 4 linguri de cacao și 7 linguri de lapte și aduceți doar la fierbere. De îndată ce amestecul ajunge la fierbere bună, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Se toarnă amestecul fierbinte de cacao fierbinte în vasul cu zahăr de cofetărie cernut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați vanilia și amestecați cu o lingură de lemn până se omogenizează. Lucrați rapid, astfel încât glazura să nu înceapă să se stabilească în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
8
Se toarnă peste tort și se lasă să stea până se întărește
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista