Tort cutie de prânz cu unt

Tort cutie de prânz cu unt
Tort cutie de prânz Butterscotch este o rețetă sudică care servește 16. Pentru 53 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 250 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsimi. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită chipsuri de caramel, amestec de prăjituri, nuci pecan și amestec de budincă de vanilie pentru gătit și servit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Lunch Box Tort cu mere, Lunch Box și Lunch Box.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați laptele și amestecul de budincă. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; amestecați amestecul de tort (aluatul va fi cocoloși).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se presară cu chipsuri de caramel și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
NuciNuci
5
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Răciți prăjitura pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/3 Cană Amestec De Parmezan Ras și Brânză Romano1/3 Cană Amestec De Parmezan Ras și Brânză Romano

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista