Tort Cu Strat De Ciocolată Pentru Ziua De Naștere

Tort Cu Strat De Ciocolată Pentru Ziua De Naștere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de ciocolată. Această rețetă servește 12 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 709 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ciocolată dulce-amăruie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de ciocolată-căpșuni: Happy 2nd Birthday SS & GF, Tort Cu Strat De Ziua De Naștere, și Tort Cu Strat De Ziua De Naștere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de fund a 2 tigăi de tort de 9 inci cu hârtie pergament și acoperiți ușor interiorul cu spray antiaderent. Cerneti faina, cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un castron mare; pus deoparte. Într-un castron mediu, bateți zahărul, smântâna, uleiul, ouăle, vanilia și pudra de espresso până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți ingredientele umede în ingrediente uscate până se omogenizează. Împărțiți uniform în Tigăi și coaceți până când tortul este doar ferm și scobitoarea introdusă în centru iese cu firimituri umede, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lăsați tortul să se răcească în tigăi timp de 15 minute, apoi scoateți prăjiturile din tigăi pentru a se răci complet pe grătar, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Între timp, faceți glazura: în robotul de bucătărie, procesați untul, cofetarii zahăr, cacao și sare până când sunt complet combinate și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați sirop de porumb și vanilie și combinați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ciocolată și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1
Așezați o prăjitură (partea de sus în sus) pe farfuria de servire.
2
Întindeți aproximativ 1 cană glazură pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați al doilea tort (partea de jos în sus) deasupra. Înghețați partea superioară și părțile laterale cu glazură rămasă. Utilizați spatele lingurii de supă de lingură pentru a face vârtejuri pe tort. Decorați dacă doriți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista