Tort Cu Cremă De Catifea Cu Lămâie
Această rețetă servește 12. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 347 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Un amestec de cremă de brânză, zahăr pudră, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de Catifea rosie cu inghetata de crema de branza, Înghețată De Tort De Catifea Roșie, și Tort De Înghețată Din Catifea Roșie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci cu scurtare (nu folosiți spray de gătit).
Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Refrigerați straturile 45 de minute pentru o manipulare mai ușoară.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, laptele și 1 lingură de coajă de lămâie cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți în frișcă și zahăr pudră. Bateți la viteză mare, răzuind bolul ocazional, până se formează vârfuri rigide.
Feliați fiecare strat de tort pe jumătate orizontal pentru a face un total de 4 straturi. (Pentru a tăia, marcați partea tortului cu scobitori și tăiați cu un cuțit lung și subțire.) Umpleți fiecare strat cu 1/2 cană amestec de frișcă. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu amestecul de frișcă rămas.
Garnisiți cu răsucire suplimentară de lămâie. A se păstra acoperit la frigider.