Tort Cu Ciocolată-Arahide-Unt-Banane Cu Susul În Jos

Tort Cu Ciocolată-Arahide-Unt-Banane Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu capul în jos cu ciocolată-arahide-unt-Bananan. O porție conține 721 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, banane, unt de arahide gros și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Ciocolată-Arahide-Unt-Bananan Cu Susul În Jos, Tort De Banane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Ușurată, și Sănătos Chunky Monkey Cake nr / aka tort de banane cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide cu ciocolată! (fără zahăr, bogat în proteine și fără gluten).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 și ungeți ușor părțile laterale ale unui vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci. Într-un castron mediu, bateți făina cu praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți 2 bețișoare de unt cu zahărul granulat la viteză medie până când este foarte pufos, 5 minute. Bateți ouăle pe rând, apoi adăugați vanilia. În 3 loturi alternante, bateți amestecul de făină și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Transferați o pătrime din aluat într-un castron mediu și amestecați ciocolata topită. Bateți untul de arahide în aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Într-un castron mic, amestecați bățul rămas de unt cu zahărul brun și întindeți-l în vasul de copt. Aranjați bananele, tăiate cu fața în jos, în vas. Puneți bucățele de aluat de unt de arahide în vas și completați golurile cu aluatul de ciocolată. Rotiți ușor bătăile împreună cu un cuțit de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Puneți o foaie de copt pe fundul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
6
Coaceți tortul în centrul cuptorului timp de 1 oră și 5 minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
7
Lăsați tortul să se răcească pe un raft timp de 10 minute, apoi răsturnați-l pe un platou.
8
Lăsați tortul să se răcească ușor, apoi tăiați-l în pătrate și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista