Tonic De Mușețel Amar

Tonic De Mușețel Amar
Nevoie de un gluten gratuit, primal, și băutură prietenoasă fodmap? Tonicul amar de mușețel ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 20. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de păpădie, flori de mușețel, vodcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 40%. Încercați Cocktail de castravete cu tonic de musetel, Ceai De Mușețel-Rodie, și Chamomile Refresco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați verdele și ierburile cu vodca într-un borcan sau recipient de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2
Lăsați să stea într-un loc răcoros și întunecat timp de 3 până la 4 săptămâni. Se strecoară într-o sticlă curată și se dă la frigider până la 3 luni.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Revista