Reteta tocană de miel irlandez ar putea satisface pofta Europeană în jurul valorii de 2 ore și 45 de minute. O porție conține 641 calorii, 48G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, veți obține un fel principal care servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. 979 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de făină, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Tocană Irlandeză De Miel, Tocană Irlandeză De Miel, și Tocană Irlandeză De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
3
Puneți mielul, sarea, piperul și făina într-un bol mare de amestecare. Aruncați pentru a acoperi uniform carnea. Carne brună în tigaie cu grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Puneți carnea în oală (lăsați 1/4 cană de grăsime în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Se adaugă usturoiul și ceapa galbenă și se sotează până când ceapa începe să devină aurie. Degajează tigaia cu 1/2 cană de apă și adaugă amestecul de usturoi-ceapă în oala cu bucăți de slănină, bulion de vită și zahăr. Acoperiți și fierbeți timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Carne De Vită
1 Portocala, Coaja
1 Lingură Plină De Piper Alb
Lemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Adăugați morcovi, ceapă, cartofi, cimbru, frunze de dafin și vin în oală. Reduceți căldura și fierbeți acoperit timp de 20 de minute până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor