Tocană Irlandeză De Miel

Tocană Irlandeză De Miel
Friptura de miel Irlandeză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 641 calorii, 48G de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 4,21 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, carne de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. 1933 de oameni au fost impresionați de această rețetă. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Tocană Irlandeză De Miel, Tocană Irlandeză De Miel, și Tocană Irlandeză De Miel.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
3
Puneți mielul, sarea, piperul și făina într-un bol mare de amestecare. Aruncați pentru a acoperi uniform carnea. Carne brună în tigaie cu grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MielMiel
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
TigaieTigaie
4
Puneți carnea în oală (lăsați 1/4 cană de grăsime în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Se adaugă usturoiul și ceapa galbenă și se sotează până când ceapa începe să devină aurie. Degajează tigaia cu 1/2 cană de apă și adaugă amestecul de usturoi-ceapă în oala cu bucăți de slănină, bulion de vită și zahăr. Acoperiți și fierbeți timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
UsturoiUsturoi
StocStoc
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Adăugați morcovi, ceapă, cartofi, cimbru, frunze de dafin și vin în oală. Reduceți căldura și fierbeți acoperit timp de 20 de minute până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Revista