Tocană De Vită Înăbușită De Iarnă

Tocană De Vită Înăbușită De Iarnă
Nevoie de un fel principal fără lactate? Tocană de vită înăbușită de iarnă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 313 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de păstârnac, conserve de roșii, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Vită De Iarnă, Tocană Fiartă Cu Carne De Vită Și Ciuperci, și Tocană De Vită Fiartă Cu Bere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și condimentul pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați carne de vită, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez rezistent la cuptor; carne de vită brună în loturi pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Scoateți și păstrați cald.
5
În aceeași tigaie, sotează ceapa, țelina, păstârnacul și morcovii în uleiul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
7
Adăugați roșiile, vinul, jeleul, frunzele de dafin, oregano și carnea de vită; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Acoperiți și coaceți 1-1 / 2 ore. Se amestecă fasolea; acoperiți și coaceți 30-40 de minute sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Grosses Gewachs. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 49 de dolari.
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Grosses Gewachs
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Grosses Gewachs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate79
Revista