Tocană De Vită Gătită Sub Presiune
Friptura de vită gătită sub presiune este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 547 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,99 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, apă, ulei de canolan și morcovi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 79%. Încearcă Sub Presiune Tocană De Vită, Oala Sub Presiune Tocană De Vită, și Oala Sub Presiune Tocană De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală sub presiune, prăjiți maro în ulei pe toate părțile.
Adăugați raft de gătit; puneți friptura pe raft.
Adăugați 4 căni de apă. Închideți bine capacul; așezați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare; gatiti 40 de minute. (Regulatorul de presiune trebuie să mențină o mișcare lentă de balansare constantă; reglați căldura dacă este necesar.)
Scoateți de pe foc; lăsați presiunea să scadă singură.
Scoateți carnea și păstrați-o la cald.
Se toarnă sucurile de tigaie într-un castron; grăsime degresată.
Scoateți raftul din aragaz.
Adăugați cartofi, morcovi, ceapă, usturoi, sare, piper, cimbru, foi de dafin, sucuri de tigaie și apă rămasă la aragaz. Acoperiți bine; readuceți aragazul la presiune maximă. Reduceți căldura; gatiti timp de 8 minute.
Se răcește imediat conform instrucțiunilor producătorului până când presiunea este complet redusă. Cu o lingură cu fante, îndepărtați legumele și păstrați-le la cald. Aruncați frunzele de dafin.
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu carne de vită și legume.
Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Buletinul Place Shiraz cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Buletinul Place Shiraz
Violet tineresc strălucitor și roșu închis. Fructe de padure amestecate cu tonuri piperate, picante. Fructe foarte dulci cu taninuri cu granulație fină persistente; excelent palat Mijlociu cărnos și un finisaj moale lung.