Tocană De Vită Gătită Sub Presiune

Tocană De Vită Gătită Sub Presiune
Friptura de vită gătită sub presiune este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 547 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,99 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, apă, ulei de canolan și morcovi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 79%. Încearcă Sub Presiune Tocană De Vită, Oala Sub Presiune Tocană De Vită, și Oala Sub Presiune Tocană De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală sub presiune, prăjiți maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Îndepărtați friptura.
3
Adăugați raft de gătit; puneți friptura pe raft.
4
Adăugați 4 căni de apă. Închideți bine capacul; așezați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare; gatiti 40 de minute. (Regulatorul de presiune trebuie să mențină o mișcare lentă de balansare constantă; reglați căldura dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
5
Scoateți de pe foc; lăsați presiunea să scadă singură.
6
Scoateți carnea și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Se toarnă sucurile de tigaie într-un castron; grăsime degresată.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți raftul din aragaz.
9
Adăugați cartofi, morcovi, ceapă, usturoi, sare, piper, cimbru, foi de dafin, sucuri de tigaie și apă rămasă la aragaz. Acoperiți bine; readuceți aragazul la presiune maximă. Reduceți căldura; gatiti timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se răcește imediat conform instrucțiunilor producătorului până când presiunea este complet redusă. Cu o lingură cu fante, îndepărtați legumele și păstrați-le la cald. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se servește cu carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Buletinul Place Shiraz cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Buletinul Place Shiraz
Buletinul Place Shiraz
Violet tineresc strălucitor și roșu închis. Fructe de padure amestecate cu tonuri piperate, picante. Fructe foarte dulci cu taninuri cu granulație fină persistente; excelent palat Mijlociu cărnos și un finisaj moale lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista