Tocană De Pește Turcească

Tocană De Pește Turcească
Tocană de pește turcesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.83 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 1085 calorii. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chimen, rădăcină de ghimbir, pudră de sumac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sumacul, puteți urma acest fel principal cu Iaurt bătut acidulat cu zmeură roșie amestecată cu miere și Sumac ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Tocană De Pește Turcească, Tocană De Legume În Stil Turcesc, și Tocană de miel cu arome turcești.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți 3 căni de apă la fierbere și amestecați cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și sotati ceapa și ardeiul verde aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Se amestecă usturoiul și se continuă să gătească și se amestecă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
5
Se amestecă inimile de anghinare cu lichid rezervat, capere cu lichid rezervat și măsline. Se amestecă roșiile, vinul, sucul de lămâie și 1 cană de apă (sau suficientă pentru a atinge grosimea dorită). Condimentează cu pudră de sumac, ardei roșu, busuioc, chimen, ghimbir și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
SumacSumac
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Aduceți amestecul la fierbere și amestecați bucățile de pește. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când peștele este ușor descuamat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Se servește peste cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata

Ingrediente

411Nuci de orice fel (tocate)roșii tocate tocate, scurseroșii tocate tocate, scurse411Nuci de orice fel (tocate)roșii tocate tocate, scurseroșii tocate tocate, scurse2(poate fi sau trece)capere, lichide rezervatecapere, lichide rezervate2(poate fi sau trece)capere, lichide rezervatecapere, lichide rezervate11 kilogram de dovlecel,¼ lingurita oregano¼ lingurita oregano11 kilogram de dovlecel,¼ lingurita oregano¼ lingurita oregano11 kilogram de dovlecel,Apă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)11 kilogram de dovlecel,Apă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricuscus uscatcuscus uscat11 kilogram de dovlecel,rădăcină de ghimbir proaspăt tocatărădăcină de ghimbir proaspăt tocată11 kilogram de dovlecel,rădăcină de ghimbir proaspăt tocatărădăcină de ghimbir proaspăt tocată2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1ardei gras verde, tocatardei gras verde, tocat12smallsmărar tocat sau orice plantă proaspătă care vă placemărar tocat sau orice plantă proaspătă care vă place4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpiper negru măcinat după gustpiper negru măcinat după gust1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriinimi de anghinare marinate, lichide rezervateinimi de anghinare marinate, lichide rezervate2(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2(poate fi sau trece)fulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți2(poate fi sau trece)fulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți2(poate fi sau trece)sumac pulberesumac pulbere2(poate fi sau trece)sumac pulberesumac pulbere454Nuci de orice fel (tocate)fileuri de tilapia, tăiate în bucățifileuri de tilapia, tăiate în bucăți454Nuci de orice fel (tocate)fileuri de tilapia, tăiate în bucățifileuri de tilapia, tăiate în bucăți2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory1miciceapa alba, tocataceapa alba, tocata2(iarnă)vin alb (opțional)vin alb (opțional)2(iarnă)vin alb (opțional)vin alb (opțional)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista