Tocană de pește turcesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.83 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 1085 calorii. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chimen, rădăcină de ghimbir, pudră de sumac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sumacul, puteți urma acest fel principal cu Iaurt bătut acidulat cu zmeură roșie amestecată cu miere și Sumac ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Tocană De Pește Turcească, Tocană De Legume În Stil Turcesc, și Tocană de miel cu arome turcești.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți 3 căni de apă la fierbere și amestecați cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și sotati ceapa și ardeiul verde aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Se amestecă usturoiul și se continuă să gătească și se amestecă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
5
Se amestecă inimile de anghinare cu lichid rezervat, capere cu lichid rezervat și măsline. Se amestecă roșiile, vinul, sucul de lămâie și 1 cană de apă (sau suficientă pentru a atinge grosimea dorită). Condimentează cu pudră de sumac, ardei roșu, busuioc, chimen, ghimbir și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
¼ Lingurita Oregano
Sumac
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Aduceți amestecul la fierbere și amestecați bucățile de pește. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când peștele este ușor descuamat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Se servește peste cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.