Tocană cu Cheddar Bratwurst

Tocană cu Cheddar Bratwurst
Tocană cu Cheddar Bratwurst este un fel principal fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine , 37 g de grăsimi și un total de 637 de calorii . Pentru 2,06 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Allrecipes. Un amestec de ardei gras, cârnați bratwurst, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 6 ar spune că s-a potrivit. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 69% , ceea ce este bun. Mușcături de bratwurst de foietaj cu cheddar , ceapă de bere caramelizată și bratwurst de cheddar și ceapă de bere caramelizată și bratwurst de cheddar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți cârnații bratwurst, fasolea verde, supa cremă de ciuperci, ardeiul gras, ceapa, cartofii roșii, brânza Cheddar și apă într-o oală lentă. Se condimentează cu sare și piper negru. Gatiti la foc mare pana cartofii sunt fragezi, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Fasole VerdeFasole Verde
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Cabernet Sauvignon „ESTATE” Eden Canyon Vineyards, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Eden Canyon Vineyards „ESTATE” Cabernet Sauvignon
Eden Canyon Vineyards „ESTATE” Cabernet Sauvignon
MEDALIA DE BRONZ - 2011 San Francisco Chronicle Wine Competition. 2007 Estate Cabernet Sauvignon este o epocă de bun augur. Sezonul de creștere a produs cele mai groase și mai aromate piei pe care le-am cultivat vreodată. Puternic și complex, tenul ei de corb dezvăluie un stil feminin, corp mediu și arome dense de afine proaspete, ciocolată, coacăze, scorțișoară, violete și cuișoare. Acest vintage a maturat timp de 24 de luni în butoaie de stejar francez. Producția noastră mică, vinurile artizanale sunt produse cu o intervenție minimă, reflectând influența deplină a podgoriei noastre în procesul de vinificație. Podgoria noastră produce un randament scăzut și struguri de înaltă calitate, care sunt zdrobiți și decupați în câteva minute de la culesul manual. Producem aproximativ 2.000 de cutii pe an de vinuri consistente, echilibrate, cu conținut scăzut de sulfiți, vegane, fără gluten, fără OMG și prietenoase cu natura.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista