Tilapia Ușor De Copt Mai Sănătoasă
Tilapia ușor coaptă mai sănătoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 165 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 138 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, fileuri tilapia, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Tilapia Ușor Coaptă, Ușor La Cuptor Parmezan Tilapia, și Ușor Cuptor La Cuptor Parmezan Crusted Tilapia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade F). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Așezați fileurile de tilapia în fundul vasului de copt și condimentați cu condimente de fructe de mare. Topiți untul cu usturoi într-un castron mic în cuptorul cu microunde, aproximativ 30 de secunde pe mediu; se toarnă peste pește. Topiți fiecare file cu o felie sau două de lămâie. Aranjați legumele amestecate congelate în jurul peștelui și condimentați ușor cu sare și piper. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când legumele sunt fragede și fulgii de pește ușor cu o furculiță, 25 până la 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.