Tilapia Pan-Arsă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian Pan - ars. O porție conține 427 calorii, 69G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $6.64 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Un amestec de pătrunjel, fileuri de tilapia, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza margarina fără lactate, puteți urma acest fel principal cu Unt De Arahide Nucă De Cocos Fulgi De Ovăz Scotchies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep, Vinete prăjite cu sos de zară, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.