Texas Pecan și plăcintă cu ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Texas Pecan și Chocolate Pie. O porție conține 477 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de apă cu gheață, zahăr, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Texas Pecan Pie, și Texas Pecan Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Stropiți 2 linguri de apă cu gheață peste amestec. Procesați doar până când se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă amestecul este uscat. Adunați aluatul în minge. Aplatizați în disc. Înfășurați aluatul în plastic și refrigerați 30 de minute. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 13-inch rotund.
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Tăiați consola la 1 inch; pliați sub și sertizați decorativ. Pune deoparte.
Se amestecă ciocolata și untul într-o cratiță mică, la foc mic, până se topesc. Se răcește ușor.
Bateți zahărul brun, ouăle și sarea într-un castron mare pentru a amesteca.
Bateți în sirop de porumb și amestec de ciocolată.
Presărați nuci pecan peste crusta necoapte.
Se toarnă umplutura peste nuci pecan.
Coaceți până când crusta este aurie și umplutura este umflată, aproximativ 55 de minute.
Plăcintă rece complet pe raft.