Paneer (Brânză De Vaci)
Paneer (brânză de vaci) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 294 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați cheesecloth, oțet distilat, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Shahi Paneer-brânză de vaci indiană în sos de roșii-Paneer s, cum se face paneer sau brânză de vaci / paneer de casă, și Ardei iute verde și brânză de căsuță Cilantro (paneer) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-un vas de fund greu la foc mediu-mare până la fierbere.
Se ia de pe foc și se adaugă oțet. Se amestecă de câteva ori până când coaja se separă de zer, aproximativ 5 minute.
Aliniați o strecurătoare cu o cârpă de brânză.
Se toarnă cașul și zerul prin strecurătoare și se scurge. Înfășurați cașul cu cheesecloth și așezați o oală grea umplută cu apă peste caș pentru a apăsa și scurge complet, aproximativ 2 ore. Cașul va forma un disc moale.