Texas Fiert Bere Creveți
Texas fiert bere creveți ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 155 calorii, 31g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Încercați Creveți Fierți, Creveți Fierți, și Creveți Fierți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți berea cu fierbere de crab uscat la fierbere într-o oală mare.
Adăugați creveți la berea clocotită și așezați un capac pe oală. Aduceți din nou berea la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic timp de 5 minute.
Scoateți oala de pe foc și lăsați creveții să se înmoaie în bere încă 2 până la 3 minute; scurgere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.