Teriyaki Muschiulet De Porc
Teriyaki muschiulet de porc ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. O porție conține 250 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, veți obține un fel principal care servește 3. Dacă aveți ghimbir, ulei de canolan, sherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Teriyaki Muschiulet De Porc, Teriyaki Muschiulet De Porc, și Teriyaki Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați sosul de soia, uleiul, zahărul, sherry-ul, oțetul, usturoiul, ghimbirul și fulgii de ardei roșu și amestecați până când zahărul se dizolvă.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați filetul de porc. Sigilați punga și marinați carnea de porc la frigider, întorcând o dată, timp de 1/2 oră sau până la 8 ore.
Așezați carnea de porc pe o tigaie și fierbeți timp de 15 minute, întorcând o dată.