Teriyaki Muschiulet De Porc

Teriyaki Muschiulet De Porc
Teriyaki muschiulet de porc ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. O porție conține 250 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, veți obține un fel principal care servește 3. Dacă aveți ghimbir, ulei de canolan, sherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Teriyaki Muschiulet De Porc, Teriyaki Muschiulet De Porc, și Teriyaki Muschiulet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați sosul de soia, uleiul, zahărul, sherry-ul, oțetul, usturoiul, ghimbirul și fulgii de ardei roșu și amestecați până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați filetul de porc. Sigilați punga și marinați carnea de porc la frigider, întorcând o dată, timp de 1/2 oră sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
5
Așezați carnea de porc pe o tigaie și fierbeți timp de 15 minute, întorcând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate20
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista