Terci de quinoa cu mere scortisoara
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, terci de quinoa cu mere de scorțișoară ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 1,65 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 399 de calorii. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, scorțișoară măcinată, măr și sirop de arțar. Funcționează bine ca un mic dejun. Această rețetă este plăcută de 171 de bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quinoa pentru mic dejun cu mere și scorțișoară, Mic dejun cu mere și scorțișoară Quinoa Skinnytaste și Mic dejun cu mere și scorțișoară Quinoa Skinnytaste.
Instrucțiuni
Aduceți quinoa și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați mărul și stropiți cu sare, scorțișoară și sirop de arțar. Se amestecă migdalele; gătiți și amestecați până când mărul este fierbinte și începe să se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Se toarnă laptele de migdale și jumătate de smântână; continuați să gătiți până se fierbe. Se amestecă quinoa fierbinte și se gătește câteva minute înainte de servire.