Terci de făină de orez dulce din ' cartea de bucate Kimchi
Terci de făină de orez dulce din ' cartea de bucate Kimchi este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare coreeană. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tocană de kimchi a cărții de bucate Momofuku cu prăjituri de orez, Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, și Semnătura soacrei Kimchi din cartea de bucate Kimchi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de gheață. Într-o cratiță mică, aduceți 3/4 căni de apă la fierbere. Între timp, dizolvați făina de orez dulce în restul de 1/4 cană de apă rece.
Bateți amestecul de făină în apa clocotită și amestecați timp de 15 până la 30 de secunde până când amestecul se îngroașă și seamănă cu lipiciul școlar alb.
Se ia de pe foc, se pune în baie de gheață să se răcească și se lasă să ajungă la temperatura camerei, amestecând, 5 până la 10 minute. Dacă faceți înainte, transferați amestecul într-un recipient și dați-l la frigider până când este necesar. Terciul de făină de orez dulce se va păstra până la 3 zile, la frigider.