Terci de făină de orez dulce din ' cartea de bucate Kimchi

Terci de făină de orez dulce din ' cartea de bucate Kimchi
Terci de făină de orez dulce din ' cartea de bucate Kimchi este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare coreeană. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tocană de kimchi a cărții de bucate Momofuku cu prăjituri de orez, Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, și Semnătura soacrei Kimchi din cartea de bucate Kimchi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o baie de gheață. Într-o cratiță mică, aduceți 3/4 căni de apă la fierbere. Între timp, dizolvați făina de orez dulce în restul de 1/4 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez DulceFăină De Orez Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Bateți amestecul de făină în apa clocotită și amestecați timp de 15 până la 30 de secunde până când amestecul se îngroașă și seamănă cu lipiciul școlar alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se ia de pe foc, se pune în baie de gheață să se răcească și se lasă să ajungă la temperatura camerei, amestecând, 5 până la 10 minute. Dacă faceți înainte, transferați amestecul într-un recipient și dați-l la frigider până când este necesar. Terciul de făină de orez dulce se va păstra până la 3 zile, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista