Tequila por mi Amante
Tequila por mi Amante ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 254 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,25 USD pe porție. 84 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tequila Smash – un Cocktail de Tequila și cireșe Maraschino de casă, Tequila Cocktail: Picant Piersic Tequila Acru, și Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și tăiați căpșunile și tăiați-le în jumătate (sau în sferturi dacă fructele de pădure sunt mari).
Așezați boabele tăiate într-un borcan de dimensiunea unui litru, adăugând până când borcanul este plin de aproximativ trei sferturi.
Adăugați tequila până când boabele sunt complet acoperite. Păstrați borcanul într-un loc răcoros și lăsați amestecul să se înmoaie timp de trei săptămâni, agitând borcanul în fiecare zi sau cam așa ceva. După trei săptămâni, gustați amestecul; lăsați să se înmoaie încă câteva zile, dacă este necesar, altfel strecurați prin pânză de brânză, apăsând ușor pulpa de fructe de pădure pentru a extrage ultimele picături de tequila infuzată. Păstrați la frigider și utilizați în câteva săptămâni.